20.10 pakkasimme kimpsut ja kampsut ja lähdimme Ivaloa kohti. Olimme siellä yön tätini luona. Tätini oli hankkinut myös pentusen. Pentu nimi oli Tihki, kaunis nuori uros ajokoira. Tihkillä oli hieman rajut leikit Rollea kohtaa. Mutta onneksi Rolle osasi komentaa kaksi kertaa isompaa averiaan hampaat irvessä. Oli se huvittava näky kun poika antoi lähöt montakertaa isommalle koiralle =D. Noh suuttuisin minäkin jos korvaa järsittäis.

Rolle nautti ajasta Karigasniemellä. sai kaitsea lapsia, jokaista henkilöä piti vahtia, minne kukanenkin meni, eritoten minua. Äiti vei Rolle ykspäivä lenkille, niin ei ollut kuulemma tullut mtn, kun koira oli vinkunu ja vetänyt koko ajan väärään suuntaan, kääntyivät takaisin ja Rolle oli vetänyt vielä kovemmin takaisin tullessa, ja voi sitä riemua kun poika näki minut uudestaan =).

Rolle sai juoksennella vapaana, koska siellä oli niin lääniä missä kirmailla. Keppejä oli yllin kyllin, ja välillä piti kiusata lapsia viemällä niiden lelut ja juoksemalla karkuun, ja pikkusiskot juoksivat itkien perässä "anna nalle takaisin!"

Muutama kuva reissusta: (huonolaatuisia, otettu kamerakännykällä)

2056502.jpg
Pakkanen ei tuntunut haittavaana poitsua yhtään :)
2056504.jpg

Jaahas, tarkistus missä lapset on......
2056505.jpg

Kun lapset oli hoidossa, otimme Rollen kanssa kaikki irti hiljaisuudesta
2056506.jpg

2056510.jpg


Kotiin kun tulimme 5pvä niin Rolle nukkui kaksi kokonaista yötä ja päivää =) , taisi olla liian paljon tekemistä ja vahtimista...