Rolle siis täyttää tänään kokonaisen vuoden =) , niin se aika menee...
Vasta tullut pentu, on jo iso koiruli. Nyt voidaan Rollen kanssa alkaa suunnittelemaan agilityn ja tokon alkeiskurssille menoa. Jospa löytäisimme sieltä mukavaa puhaa,josta rolle nauttisi.

Rolle on kunnon mamman poika, ja vaikka "iso" onkin niin vieläkin viihtyy hyvin sylissä. Mikään ei piristä Rollen päivää kuin iiso hali. Rollesta on kehkeytyny todella kaunis, ja hyvä ystävä. Hieman vielä on tottelematon, mutta eiköhän me saada yhteinen sävel hommiin.

Rollella on aika viralliseen sydänkuunteluun, ja toivottavasti äänet on puhtaat. Samalla otamme sitten yksivuotis piikin.

Rolle sai lahjaksi ison herkkuluun, jonka olin laittanu pakettiin. Poika mielellään repi paketin auki :), ja melkein innostui paperista enemmän kuin luusta. Ilme oli näkemisen arvoinen kun Rolle huomaski luun. Suuri loikka luun kimppuun ja pari juoksi kierrosta kämpän ympäri, kunnes löyty matto ja siihen sitten mutustamaan luuta :)

Suunnitteilla on hankkia Rolle jossain vaiheessa kaveri cavalier, mutta ajankohtaa ei ole vielä päätetty. Mutta kaveri tulee olemaan.

Kuvia tulee myöhemmin.