Kello soi klo 5:30, yöllä ei oikein nukuttanut ja aamulla kellon soidessa vatsa oli kipeänä ja sekaisin jännityksestä. Sitten alkoi Rollen puunaus. Kaikki paikat pestiin erityisen tarkasti. Tunti meni kunnostaa Rolle näyttely kuntoon. Poika oli itse rauhallisuus aamun, mutta minä varmaan jännitin sitten kummankin puolesta.
Odottelee lähtöä
1682999.jpg

Sitten vain koira kainaloon ja reppu selkään ja auto kohti Haukipudasta. Jäimme odottelemaan Suvia ja kumppaneita, Suvi toi meille lainaan häkin jossa Rollen kelpasi odotella vuoroaan likaamatta itseään. Vaikka välillä poika yrittikin kaivamalla päästä pois häkistä.
1682998.jpg
Kehät pyöri ja niin minun mahassakin. Sitten tuli meidän vuoromme. Rolle kulki kehässä kuin unelma. Osasi kaikki kuin vanhatekijä. Uroksia oli kaksi. Rolle nappasi KP ruusukkeen.Tuomarina toimi Markku Kipinä.
Rollen arvostelu:
Hyvän kokoinen kaunislinjainen vahva rakenteinen pentu, jolla on kaunis ilmeinen pää. Hyvä purenta ja pigmentti. Hyvä kallo ja korvat, hyvin kulmautunut etuosa, hieman ulkokierteiset raajat. Hieman kinner ahdas takaa. Hyvä häntä, hyvä turkinlaatu, hyvä luonne. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella.
1689461.jpg

Sitten oli narttupentujen vuoro. Siellä olikin pieni bläkkäri tyttö Windy. Rolle ja Windy olivat viimeisessä kehässä, jossa Rolle yllätti minut olemalla ROP-pentu. Olin hyppiä riemusta, olin niin ylpeä pojasta.
1682997.jpg

KP-ruusuke ja ROP-ruusuke+pokaali
1682996.jpg


Päivä oli mahtava kokemus, pojalle maistui uni kotona. Rankka päivä kummallekin.